001-tjenesten

Daglig leder Tone RunsjøDaglig leder Tone RunsjøDaglig leder Tone Runsjo svarer på mail og telefoner alle dager i uka fra 8.00 - 23.00. Om hun er opptatt, ringer hun deg opp igjen eller du får svar på mailen din innen en dag.

Teatergrupper lurer på alt fra; kontrakter med instruktører, leie av lokaler, hvor de får tak i spesialutstyr, kursholdere, hvilket manus de skal sette opp, produksjonsprobelamtikk, styre- og organisasjonsoppgaver m.m.

Bredden i spørsmålene går fra «hvor får vi tak i hester til spelet» til «hvordan registerer vi oss for Grasrotmidler».

Selv om ikke daglig leder er et orakel så finner hun som regel ut av spørsmålene. Det gjelder også krisehjelp. Daglig leder veileder alle, men medlemsgrupper blir fulgt opp på en annen måte enn ikke-medlemmer.  

Daglig leder skal lette arbeidet for amatørteater, og være et aktivt tilgjengelig kontaktnett. Hun finner informasjon og undersøker saker for medlemmer. Hun veilede dem videre eller er en samtalepartner for å finne løsninger.

001 er noe av det viktigste arbeidet Viken Teaterråd utfører. Det er vanskelig å dokumentere og omtales av andre som uvesentlig. Daglig leder vet at 001 er hjertet og ryggrad for foreningens arbeid og eksistens.

Utfordringene og tilbakemeldingene fra teatergruppene er en temperaturmåler og definere utfordringene som må jobbes med. Det setter agenda for Akershus Teaterråds arbeid internt. Videre setter vi dette inn i vårt politiske arbeid på kommune, fylke og nasjonalt plan.

Tags

Utskrift   E-post

Akershus Teaterråd

Strømsveien 62
2010 Strømmen

Postadresse:
Postboks 50
2011 Strømmen

Kontaktinformasjon:

Daglig leder

Kontoret

 

admin

001 Informasjonstjenesten

Daglig leder Tone Runsjø svarer på mail og telefoner alle dager i uka fra 8:00 - 23:00.

Les mer om denne tjenesten under "Kontakt".

Informasjon

Under menyen "Om oss - Nedlasting" har vi samlet ulike dokumenter, maler, skjemaer og filer.

Er det noe du savner her så gi send oss en e-post med en beskrivelse.

Meld deg på nyhetsbrev her.

Meld deg av nyhetsbrev her.

Følg oss på Facebook